D1945 - Schrijfmap met draadloos oplader
  • D1945 - Schrijfmap met draadloos oplader 2
  • D1945 - Schrijfmap met draadloos oplader 3
  • D1945 - Schrijfmap met draadloos oplader 4
  • D1945 - Schrijfmap met draadloos oplader
productnummer : D1945

D1945 - Schrijfmap met draadloze oplader

€ 28.78
* Kleur behuizing:

* Bedrukking:

Aantal


Draadloos Qi technologie blok. Met 16 GB USB flashgeheugen met een geweldige oplaadcapaciteit batterij 4000 mAh. Van zacht 300D polyester. Met magneetsluiting en metalen plaatje voor het logo. Veel opbergcompartimenten om visitekaartjes op te bergen, USB-flashgeheugens, plus een houder voor smartphones / tablets en LED-laadindicatoren aan de binnenkant. Inclusief een schrijfblok van 20 pagina´s in A5-formaat. De gemakkelijke toegang tot het laadstation via micro-USB-kabel - inclusief - maakt van deze map de perfecte gadget voor zaken en studeren. Compatibel met apparaten die zijn uitgerust met Qi-oplaadtechnologie.

Afmeting : 222 x 175 x 30 mm
Drukformaat : 40 x 23 mm
Aantal kleuren bedrukking : 1 of 2 kleuren tampondruk

Verpakking : Per stuk verpakt

Minimaal afname : 10 stuks

Levertijd : < 10 werkdagen na akkoord orderbevestiging en mailproef.

Zwevende lamp

Magnetisch zwevende lamp

Deze lamp heeft een houten base met een LED verlichting die zweeft. De LED verlichting zweeft en gloeit door eenvoudige maar fascinerende wetenschap. De levitatie is het resultaat van elektromagnetische krachten tussen de basis en de lamp. En de lamp zelf wordt aangedreven door inductie. Deze Magnetisch Zwevende LED verlichting geeft sfeervol licht en past in elk modern interieur, kortom magische verlichting!
Webkey en NFC

Papieren USB webkey met NFC Technologie

In een wereld die nu mobieler dan ooit is, is de mogelijkheid om mobiele engagementen te stimuleren op veel manieren. Met Apple die officieel de generatie van de nieuwe iPhone toestaat om te communiceren met een NFC-item zonder app en met de meeste Android-tablets en smartphones die deze technologie standaard hebben ingeschakeld, is er geen twijfel dat dit de ultieme marketingtool voor u kan zijn. Zo haalt u meer uit uw marketing campagne.
Logo_PC_onder_bt.png

Lid van:

PSI logo

© 2009 - 2020. ProCreative. All Rights Reserved.

Adresgegevens

Lage Ham 190-192

5102 AE Dongen

Nederland

Telefoon : +31 (0)162 - 317 112

E-mail : info@pro-creative.nl

Skype : pro_crea

Nieuwsbrieven

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen? Schrijft u dan hier in voor de nieuwsbrief.