Video Brochure

Video Brochure met hoogwaardige beeldscherm

Een beeldzegt meer dan duizend woorden!

Video Brochure & Video box

De Video Brochure is een combinatie van een bedrukte kaart en een hoogwaardige beeldscherm. Uw reclameboodschap wordt automatisch gestart, wanneer u de Video Brochure opent. Zo heeft uw boodschap extra impact en een hoge attentiewaarde bij de ontvanger.

Er zijn zoveel manieren om uw informatie op de wereld te zetten. Websites, e-mailcampagnes, sociale media. USB webkeys, flyers en NFC technologie. Een Video Brochure bereikt uw doelgroep op een manier die andere opties gewoon niet kunnen. Wanneer uw publiek of consument de Video Brochure ontvangt - in een persoonlijke ontmoeting of per post, een speciaal pakket dat voor hun is geleverd - zijn ze onmiddellijk betrokken bij uw product. De ontvanger kan niet anders dan de brochure openen en de video afspelen. De Video Brochure brengt uw boodschap onmiddellijk over.

Video Brochures zijn zeer effectief, responsief en interactief. Communiceer uw boodschap met verbluffende afbeeldingen en informatieve audio - zelfs met instelbare volumeniveaus. Breng meerdere producten of aanbevolen eigenschappen onder de aandacht in één Video Brochure. Kies een kleiner scherm voor een energieke en impactvolle boodschap - maak een draagbaar pakket met een vuistslag. Of geef uw boodschap en product het gewicht dat het verdient met de luxe van een groter scherm en langere video. We kunnen u helpen de juiste Video Brochure te maken om deze uit te zenden.

Uitermate geschikt voor:

- Medische informatie
- Publiek relaties
- Doelgroep marketing
- Markting communicatie

 

U

- Verkoop hulpmiddelen
- Productie informatie 
- Luxe visitiekaartjes
- Direct mailing

 

U

- Merkidentificatie
- Evenementen en tentoonstellingen
- Aankondigingen
- Persoonlijk uitnodiging

 

Video Brochure formaten

Standaard leveren wij in A6, A5 en A4 formaat (staandend of liggend). Wij kunnen uiteraard ook uw gewenste formaat produceren. Zoals een presentatiedoos, videodisplay of videopocket , net zo groot als een visitekaartje. Een scale aan mogelijkheden.

Standaard

Alle Video Brochures met 5" en 7" beeldschermen zijn standaard in HD beeldschermen en met 3 knoppen (Play/Stop en Volume -/+) of voor meerdere filmpjes. Maximaal aantal knoppen zijn 10 stuks, echter afhankelijk van de grootte van brochure. Gratis USB kabel om op te laden en witte geschenkdoos.

Inbouw modules

Met de losse inbouw module kunt u zelf een video brochure en of een display maken. Afhankelijk van uw toepassing kunnen deze modules met meerdere knoppen aan de voorkant of aan de achterkant worden uitgerust.

Levertijd

De levertijd van de Video Brochures is ongeveer 16 werkdagen na goedkeuring van de orderbevestiging en het bruikbare artwork.

Welke grootte van de beeldscherm wilt u in uw Video Brochure?

Standaard leveren wij 5" en 7" in HD" beeldschermen

Schermgrootte > Video Brochure met scherm - ProCreative

Beeldkwaliteiten


hd-logo > Video Brochure met scherm - ProCreative
Met hoge resolutie van de HD beeldscherm, heeft u heldere en scherpe beeldweergave dan de standaard beeldscherm.IPS-Logo > Video Brochure met scherm - ProCreative
IPS technologie zorgt voor een hogere helderheid, beter contrast, hogere resolutie en inkijkhoek van 178 graden.

NFC technologie

In een wereld die nu mobieler dan ooit is, is de mogelijkheid om mobiele engagementen te stimuleren op veel manieren. Voeg NFC technologie in de Video Brochure en haal meer uit reclame campagne.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer >>
Voorbeeld-Video-Brochures > Video Brochure met scherm - ProCreative

Video Brochures
PROJECTEN


Bekijk een "klein" greep uit onze projecten. Er zijn tal van mogelijkheden, zoals uitsparing voor producten, extra knoppen voor meer presentaties, met hardcover, etc.. Ook nieuwsgierig over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.
Projecten >>

Aanvraag Video Brochures

Artikel
Artikel
Aantal
Artikel
Bedrukking
Bedrukking
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw telefoonnummer in
Opmerkingen
Invalid Input

Logo_PC_onder_bt > Video Brochure met scherm - ProCreative
Lid van:

psi_logo > Video Brochure met scherm - ProCreative

© 2009 - 2021. ProCreative. All Rights Reserved.

Adresgegevens

Lage Ham 190-192

5102 AE Dongen

Nederland

Telefoon : +31 (0)162 - 317 112

E-mail : info@pro-creative.nl

Skype : pro_crea

Nieuwsbrieven

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen? Schrijft u dan hier in voor de nieuwsbrief.